Bambo Nature Hair & Body Wash for kids

Informacion për produktin

Marka

Bambo

Formulimi

shampo

Veprimi

pastrues

I përshtatshëm për

bebe

Specifik për

flokët, trupi

Masa

150 ml

Kategori:

L790.00

Shampo pastruese delikate për flokët dhe trupin e fëmijëve

Produkte në ofertë