Aptamil Pronutra Advance 2 – 400 gr

Informacion per produktin

Aptamil Pronutra Advance 2

Qumesht formule

Marka : MILUPA

Formulimi : Pluhur

Sasia :400 gr

Mosha :  6-12 muaj

L1,600.00

Pershkrimi:

“Shenim i rendesishem“ Qumështi i gjirit është ushqimi ideal për rritjen e shëndetshme dhe për zhvillimin e foshnjave dhe të fëmijëve. Ai mbron nga diarreja dhe semundjet e tjera.Kujdes !Përpara se të vendosni të plotësoni ose të zëvendesoni ushqimin e gjirit me këtë produkt, këshillohuni me mjekun!

Aptamil Pronutra Advance 2  Formulë qumështi e vazhdimit 400gr. Ajo është e përgatitur posaçërisht për të mbështetur nevojat nutricionale në rritje  të vogëlushit tuaj nga 6-12 muaj.Aptamil Pronutra Advance 2 është i përshtatshëm për bebe mbi 6 muaj dhe përdoret si pjesë e një diete të balancuar e të larmishme. Kur bebja mbush 12 muaj rekomandohet të kalohet gradualisht nga Aptamil 2 tek Aptamil 3.

Përbërësit: Perzierje unike prebiotikesh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikesh (HMO 3”GL);  LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumefishe te pangopura);  proteina; vitamina; antioksidante; hekur; calcium dhe minerale te domosdoshme per rritjen e shendetshme te bebes (ne sasite dhe raportet e duhura).Alergjene: qumeshti, peshku, soja.

Vlerat ushqyese në 100 ml ushqim të përgatitur: Energji 285 kj /68kcal; Yndyrna 3.2g prej te cilave: (te ngopura 1.4 g, (te monopasaturuara 1.2g, te polipasaturuara 0.50g); Acid linoleik (LA) 428 mg; α-Acid linoleik(ALA) 51mg; Acid arakidonic (AA) 8.8mg; Dokosahekzanoik acid (DHA) 17mg; Karbohidrate 8.2g prej te cilave: (sheqer 8.1g, laktoze 7.8g, inositol 6.6mg); Fibra 0.6g prej cilave: GOS³ 0.48g, FOS³ 0.08g, 3’GL ⁴ 0.015g) ; Proteina 1.4g; Kazeine 0.8g; Proteina hirre 0.50g; Vitamina: Vitamine A 60μg; Vitamine D 1.7μg; Vitamine E 0.77mg TE; Vitamine K 5.9μg; Vitamine C 9mg; Vitamine B1 0.05mg; Vitamine B2 0.14mg; Vitamine B3 0.46mg; Vitamine B6 0.05mg; Folate 13μg; Vitamine B12 0.17μg; Biotin 1.8μg; Acid Pantotenik 0.49mg; Min­erale: Natrium 23mg; Kalium 78mg; Klorid 54mg; Kalcium 73mg; Fosfor 50mg; Magnez 7.1mg; Hekur 1.0mg; Zink 0.5mg; Baker 0.05mg; Mangan 0.01mg; Fluor ≥ 0.006mg ; selen 3.1 mg; Jod 13μg; L-karnitine 2.0mg; Koline 15mg; Taurine 5.1mg ; Karbohidrate jokalorike 0.2g; Nukleotide 2.4mg¹Doza standarte: 100 ml Aptamil Aptamil 2 Pronutra ADVANCE= 90 ml uje 3 luge matese Alergjene: qumeshti, peshku, soja.Paketim ne kuti metalike 400gr.

 Udhezime pergatitjeje:

Hapi 1. Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet.
Hapi 2.Zieni ujin dhe lereni te ftohet deri ne 40° C dhe matni sasine e ujit qe duhet (sipas udhezimit) ne shishen e sterilizuar.
Hapi 3. Perdorni vetem lugen dozuese brenda kutise. Per te matur sakte pluhurin sheshoni sasine e tij me nje thike te paster deri tek niveluesi.
Hapi 4.Shtoni sasine e duhur te pluhurit ne shishe sipas tabeles udhezuese ne kutine e qumeshtit.
Hapi 5.Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht per 10 sekonda derisa pluhuri te jete tretur. Levizja rrotulluese nuk mjafton per trejten e qumeshtit.
Hapi 6.Ftojeni ne uje te rrjedhshem.Kontrolloni temperaturen e qumeshtit tek kyci i dores (rreth 37°). Ushqejeni femijen menjehere brenda 1 ore.

 

Produkte në ofertë