Aptamil Pronutra Advance 1 – 800 gr

Informacion per produktin

Aptamil Pronutra Advance 1

Qumesht formule

Marka :MILUPA

Formulimi : Pluhur

Sasia :800 gr

Mosha : 0-6 muaj

L2,800.00

Pershkrimi:

“Shenim i rendesishem“ Qumështi i gjirit është ushqimi ideal për rritjen e shëndetshme dhe për zhvillimin e foshnjave dhe të fëmijëve. Ai mbron nga diarreja dhe semundjet e tjera.Kujdes !Përpara se të vendosni të plotësoni ose të zëvendesoni ushqimin e gjirit me këtë produkt, këshillohuni me mjekun!

 Aptamil Pronutra Advance 1 -Formulë foshnjore  800gr

Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tone unike të elementeve me proçesin tonë unik dhe të avancuar. Një formulë foshnjore e kompletuar e përgatitur posaçërisht për të plotësuar nevojat nutricionale të bebeve tuaja në stadet e hershme të zhvillimit të tyre – nga lindja deri 6 muaj. Pas kësaj periudhe rekomandohet të kalohet gradualisht nga stadi 1 tek stadi 2 (Aptamil 2)

Përbërësit: Perzierje unike prebiotikesh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikesh (HMO 3”GL);  LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumefishe te pangopura);  proteina; vitamina; antioksidante; hekur; calcium dhe minerale te domosdoshme per rritjen e shendetshme te bebes (ne sasite dhe raportet e duhura).

Alergjene: qumeshti, peshku, soja.

Vlerat ushqyese ne 100ml qumesht te pergatitur: Energji 276kj /66kcal ; Yndyrna 3,4g, prej te cilave: (te ngopura 1,5 g,(te monopasaturuara 1.3g, te polipasaturuara 0.60g); Acid linoleik (LA) 446mg; α-Acid linoleik(ALA) 54mg; Acid arakidonic (AA) 17mg; Dokosahekzanoik acid (DHA) 17mg; Karbohidrate 7.4g prej te cilave: (sheqer 7.3g, laktoze 7.0g, inositol 7.2mg); Fibra 0.60g prej te cilave: (GOS² 0.48g, FOS³ 0.08g, 3’GL ⁴ 0.015g) Proteina 1.3g; Kazeine 0.70g; Proteina hirre 0.70g; Vitamina: Vitamine A 58μg; Vitamine D 1.4μg; Vitamine E 1.1mg TE; Vitamine K 5.8μg; Vitamine C 9.2mg; Vitamine B1 0.06mg; Vitamine B2 0.14mg; Vitamine B3 0.43mg; Vitamine B6 0.05mg; Folate14 μg; Vitamine B12 0.17μg; Biotin 1.7μg; Acid Pantotenik 0.53mg; Minerale: Natrium 22mg; Kalium 71mg; Klorid 52mg; Kalcium 60mg; Fosfor 41mg; Magnez 5.4mg; Hekur 0.53mg; Zink 0.48mg; Baker 0.05mg; Mangan 0.003mg; Fluor ≥ 0.006mg, Selen 3,0μg; Jod 13μg , L-karnitine 2.1mg; Koline 22mg; Taurine 5.4mg; Karbohi­drate Doza standarte: 100 ml Aptamil Aptamil 1 Pronutra ADVANCE= 90 ml uje 3 luge matese Paketim ne kuti metalike 400gr.

Udhezime pergatitjeje:

Hapi 1. Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet.
Hapi 2.Zieni ujin dhe lereni te ftohet deri ne 40° C dhe matni sasine e ujit qe duhet (sipas udhezimit) ne shishen e sterilizuar.
Hapi 3. Perdorni vetem lugen dozuese brenda kutise. Per te matur sakte pluhurin sheshoni sasine e tij me nje thike te paster deri tek niveluesi.
Hapi 4.Shtoni sasine e duhur te pluhurit ne shishe sipas tabeles udhezuese ne kutine e qumeshtit.
Hapi 5.Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht per 10 sekonda derisa pluhuri te jete tretur. Levizja rrotulluese nuk mjafton per trejten e qumeshtit.
Hapi 6.Ftojeni ne uje te rrjedhshem.Kontrolloni temperaturen e qumeshtit tek kyci i dores (rreth 37°). Ushqejeni femijen menjehere brenda 1 ore.

Produkte në ofertë