Alta Natura EndAcyd Gastro-ad

Informacion për produktin

Marka

Alta Natura

Formulimi

tabletë e përtypshme

Masa

20 tableta të përtypshme

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,300.00

Suplement ushqimor që neutralizon aciditetin e stomakut dhe përmirëson funksionet tretëse
Paketim x 20 tableta

Produkte në ofertë

Alta Natura EndAcyd Gastro-ad