Accu-Chek Softclix Lancets

Masa 200 lancets (gjilpëra), 25 lancets (gjilpëra)
Marka Accu-Check
I përshtatshëm për kids, adults
Kategori:

L300.00

Përshkrimi

Accu-Chek Softclix Lancets, 200 secila. Është projektuar në mënyrë unike për rehati më të madhe.

Është fleksibël dhe lehtë ngjitet ose shkëputet me njehsor

Drejtuar nga teknologjia Clixmotion. Është i vogël, i lehtë dhe i lehtë për t’u përdorur.

Produkti më i mirë për marrjen e mostrave të gjakut dhe më pak i dhimbshëm dhe është i mrekullueshëm për të gjitha moshat

Të gjitha produktet tona janë në përputhje me standardet ndërkombëtare të cilësisë dhe vlerësohen shumë në një sërë tregjesh të ndryshme në mbarë botën.

Shënim: Produktet me priza elektrike janë projektuar për përdorim në SHBA. Prizat dhe voltazhi ndryshojnë ndërkombëtarisht dhe ky produkt mund të kërkojë një përshtatës ose konvertues për përdorim në destinacionin tuaj.

Ju lutemi kontrolloni përputhshmërinë përpara se të blini. 

 

-Hiqeni kapakun nga pajisja e lançetës.

-Fusni një shtizë të re në mbajtësen e heshtës. Është pozicionuar siç duhet kur fiksohet në vend. Për të hequr kapakun mbrojtës, rrotullojeni dhe tërhiqeni nga heshtja.

-Zëvendësoni kapakun në pajisjen e lançetës. Përdredhni kapakun e pajisjes së heshtës për të vendosur thellësinë e heshtës. Filloni me 2 ose 3. Për lëkurë më të ashpër, thirrni në një numër më të lartë.

-Shtypni pistën në fund të pajisjes deri në fund derisa të klikojë. Një pikë e verdhë do të shfaqet dhe do të mbetet në qendër të butonit të lirimit të pastër.

-Lani duart në ujë të ngrohtë dhe me sapun. Thajeni mirë.

-Mbajeni pajisjen lancetë në anën e majës së gishtit tuaj.

-Shtypni butonin e lëshimit. Shtrydheni butësisht zonën derisa të merrni një mostër të vogël gjaku.

-Aplikoni pikën e gjakut në zonën e synuar të shiritit tuaj të testimit.

-Hiqeni menjehere lancet e perdorur. Për të shmangur dëmtimet aksidentale, mos e ruani shtizën në pajisje.

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.