PIC Fullwash Enteroclisma Enema

Marka PIC
Formulimi others
Veprimi cleansing
I përshtatshëm për women, adults

L1,150.00

Përshkrimi

Pastron trupa të huaj ose papastërti, përmes një pajisjeje që është e lehtë për t’u përdorur në shtëpinë tuaj.

Një klizmë për pastrimin e zorrëve ose vaginale që funksionon me një pajisje të përshtatshme ujitje, duke ju lejuar të rregulloni lirshëm forcën e avionit për një përvojë komode.

 

ÇFARË BËN PËR TY?

Pastron trupat e huaj ose papastërtitë, nëpërmjet një pajisjeje që është e lehtë për t’u përdorur në shtëpinë tuaj

 

ÇFARË E BËN UNIKE?
Është shumë e thjeshtë për t’u përdorur. Thjesht ndiqni këto 6 hapa:
Hapni mbajtësin.
Vidhosni tubin e gomës.
Lidheni këtë me kanulën anale ose vaginale
Mbushni qesen PVC me solucionin pastrues që keni zgjedhur.
Hapni rubinetin dhe kryeni pastrimin.
Pas përdorimit, mos harroni të pastroni të gjitha instrumentet me kujdes.
NË ÇFARË FORMATI MUND TA GJENI?

Ju do të gjeni FullWash në 2 formate të ndryshme, me ose pa kompletin që përmban aksesorë

duke përfshirë kanulat anale dhe vaginale dhe një qese PVC prej 2 litrash me shkallë të shkallëzuar

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.