Zbutës për rrobat -Chicco Sensitive Softener Delicate Flowers

Marka Chicco
Formulimi solucion
Masa 750 ml
Mosha 0-6 muajsh, 18-36 muajsh, 6-18 muajsh, mbi 3 vjeç
I përshtatshëm për bebe, fëmijë

L310.00

Përshkrim

Hipoalergjik dhe i testuar dermatologjikisht në lëkurë të ndjeshme, zbutësi Chicco Delicate Flowers është projektuar për trajtimin e fibrave të veshjeve të fëmijës suaj dhe të gjithë familjes.

Falë formulës së tij për eliminimin e aromave, zbutësi i luleve delikate të Chicco-s siguron një freski delikate, duke ndihmuar në heqjen e njollave dhe aromave të padëshiruara.

Formula e saj e koncentruar lejon deri në 30 larje standarde, pa dëmtuar fibrat dhe ngjyrat. 

Zbutësi Chicco Delicate Flowers është efektiv si me dorë ashtu edhe në lavatriçe.

Produkte në ofertë

Zbutës për rrobat -Chicco Sensitive Softener Delicate Flowers