Youth Lab City Guard Anti-Pollution Day Cream SPF 50

Informacion për produktin

Veprimi

antioksidues, hidratues/ushqyes, mbrojtës

Marka

Youth Lab

Formulimi

krem

Lactose Gluten

pa gluten

Masa

40 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra

Spf

shumë i lartë SPF 50-50

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L4,750.00

Krem që ofron mbrojtje maksimale ndaj rrezatimit diellor, faktorëve mjedisorë dëmtues dhe rrezatimit blu
40 ml

Produkte në ofertë