Vitabiotics Neurozan Plus Brain Function

Informacion për produktin

Marka

Vitabiotics

Formulimi

tabletë

I përshtatshëm për

femra, meshkuj, të rritur

Lactose Gluten

pa gluten, pa laktozë

Kategori:

L3,900.00

Integrator me vitamina, minerale, aminoacide dhe DHA, për performancë më të mirë mendore. Kuti x 56 tableta.

Produkte në ofertë

Vitabiotics Neurozan Plus Brain Function