Twistshake 5-Pack Refillable Squeeze Bags 5 x 220 ml

Informacion për produktin

Marka

Twistshake

Formulimi

aksesor ushqimi

Mosha

0-6 muajsh, 18-36 muajsh, 6-18 muajsh, mbi 3 vjeç

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L2,650.00

Qese disa përdorimshe për ruajtjen e ushqimeve dhe lëngjeve të frutave
Paketim x 5 qese

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.