Trudi Baby Care shampoolatte al polline di fiori

Informacion për produktin

Veprimi

pastrues

Marka

Trudi

Formulimi

shampo

Lloji flokut

çdo lloj floku

Masa

500 ml, 250 ml

Mosha

0-6 muajsh, 18-36 muajsh, 6-18 muajsh, mbi 3 vjeç

Specifik për

flokët, skalpi

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L750.00

Shampo për flokët dhe skalpin delikat të bebeve

Produkte në ofertë