Toskani Dermaroller TKN3

Informacion për produktin

Marka

Toskani

Formulimi

dermaroller

I përshtatshëm për

femra, meshkuj, të rritur

Specifik për

flokët, fytyra, qafa, skalpi

L2,600.00

Dermaroller me mikro-gjilpëra 0.3 mm për përdorim në skalp dhe fytyrë

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.