Support Line Elastical Elbow Support – S

Informacion për produktin

Masa

l, S

Marka

Support Line

Formulimi

mbështetje për krahun

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

krahët

Kategori:

L1,200.00

Mbështetje elastike për
krahun dhe bërrylin

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.