Siderix Plus

Informacion për produktin

Veprimi antioksidues
Marka Apharm
Formulimi solucion
Masa 10 flakone
I përshtatshëm për të rritur
Kategori:

L1,400.00

Suplement ushqimor me bazë pirofosfat hekuri dhe vitamina
Kuti x 10 flakonë

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.