PLAYBOY g-VIBRATIONS CONDOMS

Informacion për produktin

Veprimi

mbrojtës

Marka

Playboy

Formulimi

kondom

Masa

3 copë

Material

gomë

Specifik për

trupi

I përshtatshëm për

meshkuj

L300.00

Kondom me sipërfaqe të vijëzuar pë më shumë ndjesi dhe stimulim

Produkte në ofertë

PLAYBOY g-VIBRATIONS CONDOMS