Plasmon Pure trofte me patate 6 m+

Informacion për produktin

Marka

Plasmon

Formulimi

pure

Lactose Gluten

pa gluten

Masa

2 x 80 g

Mosha

18-36 muajsh, 6-18 muajsh, mbi 3 vjeç

I përshtatshëm për

bebe

L510.00

Pure me troftë dhe patate duke nisur nga 4 muajsh.
2 x 80 g

Produkte në ofertë

Plasmon Pure trofte me patate 6 m+