Plasmon Pure me mollë dhe agrume

Informacion për produktin

Marka

Plasmon

Formulimi

pure

Masa

2 x 104 g

Mosha

6-18 muajsh

I përshtatshëm për

bebe

L350.00

Pure me fruta për foshnje mbi 6 muaj
2 kavanoza x 104 g

Produkte në ofertë

Plasmon Pure me mollë dhe agrume