Plasmon Pure me mollë, banane, biskota dhe mjaltë

Informacion për produktin

Marka

Plasmon

Formulimi

pure

Masa

3 X 120 g

Mosha

6-18 muajsh

I përshtatshëm për

bebe

L570.00

Plasmon pure me mollë, banane, biskota dhe mjaltë për foshnje mbi 6 muaj
3 x 120 g

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.