PIC Rino Shower

Informacion për produktin

Marka PIC
Formulimi Pajijsje pastrimi
Veprimi Pastrues hunde
Mosha Femije,te rritur

L1,400.00

RINO SHOWER NASAL

Aparat i dizenjuar nga Pic per pastrimin e kavitetit nazal dhe hidratimin e membranave te mukozes.

RinoShower largon mukusin dhe papastertite e tjera nga kaviteti i siperm respirator. Shume i lehte per tu perdorur, thjesht mbusheni me solucion fiziologjik dhe lidheni me pistonin e aerosloit per te krijuar avull. Ky produkt eshte vecanerisht shume i pershtatshem per femijet te cilet akoma nuk kane mesuar te pastrojne vete hundet.

I pershtatshem per femije dhe te rritur.

Produkte në ofertë

PIC Rino Shower