Pic Flexa Elast (Bende Elastike)

Informacion për produktin

Masa 7cm x 4.5m,10cm x 4.5m, 12cm x 4.5m, 15cm x 4.5m, 20cm x 4.5m,
Marka PIC
Formulimi Bende elastike
Veprimi Mbrojtese,fiksuese
Mosha Femije,te rritur
SKU: N/A Kategori: ,

L110.00L240.00

BENDE ELASTIKE ELAST WHITE – FLEXA ELAST

 

Bende elastike te cilat ndihmojne ne suportin e kockave, artikulacioneve, muskujve dhe tendinave gjate traumave te vogla.

Suporton artikulacionet dhe minimizon levizjet e tyre.

FLEXA ELAST nje produkt i pershtatshem per tu perdorur ne ndrydhje, dislokacion dhe tendinitis te artikulacioneve. Eshte i gjate 4,5m dhe i disponueshem ne disa gjeresi te ndryshme: 7cm, 10cm, 12 cm, 15 cm dhe 20 cm.

FLEXA IDEAL i indikuar ne trauma dhe trajtimin e hematomave. Eshte i gjate 5 m dhe i disponueshem ne disa gjeresi te ndryshme: 5cm, 6cm, 7 cm, 8 cm, 10 cm.

 

KODI PRODUKTI
0148 BENDE ELASTIKE ELAST WHITE 7cm x 4,5 m(kuti)
0145 BENDE ELASTIKE ELAST WHITE 10cm x 4,5 m(kuti)
0146 BENDE ELASTIKE ELAST WHITE 12cm x 4,5 m(kuti)
0147 BENDE ELASTIKE ELAST WHITE 15cm x 4,5 m(kuti)
0144 BENDE ELASTIKE ELAST WHITE 20cm x 4,5 m(kuti)
10714 BENDE ELASTIKE ELAST WHITE 7cm x 4,5 m(qese)
Masa

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.