Pharmasept Mild Dishwash

Informacion për produktin

Veprimi

pastrues

Marka

Pharmasept

Formulimi

solucion

Masa

400 ml

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L650.00

Detergjent i lëngshëm, për pastrimin e shisheve dhe enëve të kuzhinës së foshnjës.
400 ml

Produkte në ofertë

Pharmasept Mild Dishwash