Pharmasept Kid Soft Bath

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, mbrojtës, pastrues

Marka

Pharmasept

Formulimi

xhel

Masa

500 ml

Tipi i lëkurës

e ndjeshme/intolerante, për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra, trupi

I përshtatshëm për

fëmijë

L1,670.00

Xhel i butë larës për fytyrë dhe trup, ideal për kujdesin e përditshëm të lëkurës së fëmijëve.
500 ml

Produkte në ofertë

Pharmasept Kid Soft Bath