Pharmasept Hygenic Foam Wash

Informacion për produktin

Veprimi

mbrojtës, pastrues

Marka

Pharmasept

Formulimi

shkumë

Masa

200 ml

Tipi i lëkurës

e ndjeshme/intolerante, për çdo lëkurë

Specifik për

trupi

I përshtatshëm për

femra, meshkuj, të rritur

Kategori:

L1,350.00

Shkumë e butë larëse për zonën intime, e përshtatshme për femra dhe meshkuj.
200 ml

Produkte në ofertë

Pharmasept Hygenic Foam Wash