Pharmasept Baby Care Mild Bath

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, pastrues

Marka

Pharmasept

Formulimi

xhel

Lloji flokut

çdo lloj floku

Masa

1 L

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

flokët, trupi

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L2,320.00

Xhel shumë i butë për banjë, ideal për pastrimin e përditshëm të lëkurës së ndjeshme të foshnjave dhe fëmijëve.
1 L

Produkte në ofertë

Pharmasept Baby Care Mild Bath