Pharmaguida Bimbovit D3 Drops

Informacion për produktin

Produkti: Shtese ushqimore, Vitamine D3.
Veprimi: Parandalon semundjen e Raketizmit, stimulon perthithjen e Kalciumit dhe Fosforit.
Perdorimi: 4 pika  ne dite para qumeshtit.
Mosha: Femije.
Formulimi: Solucion.
Paketimi : Shishe x 15 ml.
Marka: Pharmaguida.
Kategori:

Original price was: L1,200.00.Current price is: L1,020.00.

Principi aktiv:

Vitamin D3 (400ui)

Formë / Doza:

10ml flakon

Përshkrim:

Bimbovit D3 eshte nje shtese ushqimore e cila permban Vitamine D3

Përbërsit:

Vitamina D3 parandalon semundjen e Raketizmit dhe ka nje rol te rendesishem ne formimin e qelizave kockore.

Vitamina D3 stimulon perthithjen e Kalciumit dhe Fosforit nga organizmi.

Mënyra e përdorimit :

  • Ne tremujorin e pare keshillohet 4 deri ne 8 pika (400-800 UI) *sipas keshilles se mjekut
  • 4 muajsh deri ne 1 vjec keshillohen 4 pika ne dite
  • Femije te moshes 1-16 vjec keshillohet te perdoren 6-10 pika ne dite

*Mund te shoqerohet me uje, lengje frutash ose me nje sasi te vogel qumeshti te vaket.

*Nje pike Bimbovit D3 permban 100 UI Vitamine D3 Brand: http://www.pharmaguida.com

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.