Now Prenatal Gels + DHA

Informacion për produktin

Marka

Now

Formulimi

kapsulë

I përshtatshëm për

femra

Lactose Gluten

pa gluten

L3,880.00

Multivitaminë për periudhën e shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji
Paketim x 90 kapsula

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.