Milupa Bio Plain Cereal Rice Corn Tapioca 6 m+

Informacion për produktin

Marka

Milupa

Formulimi

drithëra

Lactose Gluten

pa gluten

Masa

200 g

Mosha

18-36 muajsh, 6-18 muajsh, mbi 3 vjeç

Specifik për

bebe

I përshtatshëm për

fëmijë

L750.00

Drithëra Bio për foshnja me oriz, misër dhe tapioka 6m
200 g

Produkte në ofertë

Milupa Bio Plain Cereal Rice Corn Tapioca 6 m+