Larje vaginale me veti qetësuese dhe antibakteriale-DermoXEN FLOREXIL Vaginal Douche

Veprimi anti-bakterial, mbrojtës, pastrues
Marka DermoXEN
Formulimi solucion
Masa 5 flakon x 140 ml
I përshtatshëm për femra, të rritur
Kategori:

L2,500.00

Detaje:

Larja vaginale DermoXEN FLOREXIL është një pajisje mjekësore e krijuar posaçërisht për higjienën dhe mbrojtjen e lëkurës dhe mukozës vaginale. Falë pranisë së kombinuar të përbërësve aktivë dhe ekstrakteve natyrale, ai respekton florën fiziologjike bakteriale vaginale. Ndihmon në rivendosjen e kushteve të favorshme të pH-së dhe ka një veprim antibakterial dhe qetësues, duke lehtësuar djegiet, skuqjen, kruajtjen dhe erën e keqe. Mënyra e përdorimit: Thyejeni vulën e sigurisë duke përkulur kapakun, duke mbajtur shishen nga unaza. Tërhiqeni grykën derisa të dëgjoni tingullin e pozicionimit. Uluni në bidet, ose ngrihuni në njësinë e dushit dhe bëni larjen duke futur grykën në vaginë dhe duke e shtrydhur butësisht shishen.

Specifikime teknike
  • Përbërja: Përmban: Thymus vulgaris, echinaceae angustifolia, caryophyllus aromaticus, acid laktik.

Produkte në ofertë