Klorane Bebe Protective Toilet Powder 100g

Informacion për produktin

Marka

Klorane

Formulimi

pluhur

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Veprimi

mbrojtës

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

Specifik për

trupi

Masa

100 g

Kategori:

L1,300.00

Pudër për bebe absorbuese dhe mbrojtëse me ekstrakte të kalendulës

Produkte në ofertë