HIPP Pure me mish, patate, panxhar dhe mollë

Informacion për produktin

Marka

Hipp

Formulimi

pure

Lactose Gluten

pa gluten

Masa

220 g

Mosha

18-36 muajsh, 6-18 muajsh, mbi 3 vjeç

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L360.00

Pure e gatshme organike me mish, panxhar dhe mollë për fëmijë nga 8 muaj
220 g

Produkte në ofertë

HIPP Pure me mish, patate, panxhar dhe mollë