HIPP Pure me karrota, patate dhe salmon të egër

Marka Hipp
Formulimi pure
Lactose Gluten pa gluten
Masa 190 g
Mosha 0-6 muajsh, 18-36 muajsh, 6-18 muajsh, mbi 3 vjeç
I përshtatshëm për bebe, fëmijë

L320.00

Përshkrimi

Pure e gatshme organike me salmon dhe perime për fëmijë nga 4 muaj

190 g

Fillimi i periudhës së shkëputjes nga gjiri është një kohë emocionuese si për fëmijën ashtu edhe për prindërit. Është shumë e rëndësishme në këtë pikë të sigurohet përbërësit dhe ushqimet me cilësi më të mirë. Me produktet me vulën organike HiPP, mund të jeni të sigurt se të gjithë përbërësit vijnë nga kultivim organik i kontrolluar rreptësisht (shih gjithashtu informacionin mbi kontrollet e cilësisë së HiPP më poshtë).

Pureja e butë e perimeve pa gluten e bërë nga karotat dhe patatet organike është pure e imët dhe një mënyrë e mirë për t’i prezantuar foshnjës suaj lëndë të ngurta. Siç është e përshtatshme për këtë moshë, pureja nuk përmban kripë të shtuar.

  • 78% Karrota
  • Uje
  • 10% Patate
  • 0,9% Vaj rapese
  1. Nga prodhimi organik.

Shënim: Natyrale pa gluten.

 

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.