HIPP Hippis Organic Plum-Blackcurrant in pear

Informacion për produktin

Masa

100 g

Marka

Hipp

Formulimi

pure

Lactose Gluten

pa gluten

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L200.00

Pure e lëngshme me rrush të zi, kumbull dhe dardhë për fëmijë mbi 6 muaj
100 g

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.