Health Aid Vitamin C 500 mg

Veprimi antioksidues
Marka HealthAid
Formulimi tabletë e përtypshme
Lactose Gluten pa gluten
Masa 60 tableta
I përshtatshëm për të rritur
Kategori:

L1,820.00

Tableta të vitaminës C 500 mg – të buta për stomakun

Të gjithë e dinë rëndësinë e vitaminës C për sistemin imunitar. A e dini se vitamina C gjithashtu ndihmon në shëndetin e dhëmbëve, mishrave të dhëmbëve, lëkurës, kyçeve dhe kockave? Dimri, stresi fizik dhe mendor dhe shqetësimet e përsëritura shëndetësore mund të ndikojnë në shëndetin tuaj imunitar. Nëse ndjeni efektet e muajve të ftohtë të dimrit ose stresin e tepërt në shëndetin tuaj imunitar, atëherë plotësoni dietën tuaj të shëndetshme dhe ushtroheni me Tabletat e Vitaminës C të HealthAid®.

Tabletat e vitaminës C 500 mg janë të përtypshme, që do të thotë më e lehtë për t’u konsumuar dhe gjithashtu e shijshme. Krahas një sistemi imunitar të shëndetshëm, Vitamina C gjithashtu kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga dëmtimi oksidativ. Një sasi e madhe e vitaminës C mund të shkaktojë shqetësime në stomak për individët e ndjeshëm. Vitamina C nga HealthAid® është formuluar posaçërisht me Rosehip dhe Acerola për të dhënë një tabletë buferike që nuk irriton stomakun dhe përthithet shpejt.

Për çfarë janë tabletat e vitaminës C 500 mg?:

  • Kontribuon në formimin normal të kolagjenit
  • Kontribuon në metabolizmin normal të prodhimit të energjisë
  • Kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga dëmtimi oksidativ
  • Kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor dhe psikologjik
  • Ruajtja e funksionit normal të sistemit imunitar gjatë dhe pas ushtrimeve fizike intensive

Marrja e rekomanduar ditore e tabletave të vitaminës C 500 mg:

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: një tabletë në ditë me ushqim, mundësisht në mëngjes. Të rriturit mund të rrisin deri në tre tableta në ditë nëse kërkohet. Tabletat mund të thithen, përtypen ose gëlltiten të tëra. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore nëse nuk këshillohet nga një person i kualifikuar

60 tableta

Produkte në ofertë