Gaspass Plus

Marka Wellcare
Formulimi tabletë
Masa 20 tableta
I përshtatshëm për të rritur
Kategori:

L1,800.00

Përshkrimi

Gaspass Plus ndihmon në lehtësimin e simptomave që lidhen me fryrjen dhe gazrat e zorrëve të shkaktuara nga akumulimi i gazrave.

Fillimi i veprimit shihet në 15 minuta.

Gaspass Plus indikohet gjithashtu për trajtimin e ngërçeve dhe dhimbjeve të shoqëruara me fryrje dhe për parandalimin e fryrjes.Suplement ushqimor që kombinon karbonin me simetikonin dhe është efikas në pakësimin e diskonfortit intestinal

Kuti x 20 tableta

Pse është e sigurt?

Gaspass Plus është një tabletë me dy shtresa. Ndërsa 50% e përbërësve treten në stomak brenda 15 minutash nga pirja, e gjithë tableta shpërndahet në mjedisin e zorrëve brenda 1 ore.

Gaspass Plus nuk ndikon në përthithjen e lëndëve ushqyese, ofron përfitime të besueshme në eliminimin e ankesave që lidhen me fryrjen.

Përdorimi i rekomanduar

Nga mosha 14 vjeç mund të përdoret deri në 4 tableta në ditë, mundësisht pas vakteve kryesore

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.