Fortex Prostamax

Informacion për produktin

Veprimi

anti-inflamator

Marka

Fortex

Formulimi

kapsulë

Masa

30 kapsula

I përshtatshëm për

meshkuj

L1,500.00

Suplement ushqimor për meshkuj që kanë probleme me prostatën dhe rrugët urinare
Paketim x 30 kapsula

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.