Fortex Deviral

Informacion për produktin

Veprimi anti-viral, mbrojtës
Marka Fortex
Formulimi kapsulë
Masa 30 kapsula
Mosha fëmijë, të rritur
Kategori:

L1,830.00

Suplement ushqimor që rrit imunitetin dhe mbron organizmin nga virozat stinale dhe gripi
Paketim x 30 kapsula

Produkte në ofertë

Fortex Deviral