Fillerina Lip Volume Grade 2

Informacion për produktin

Veprimi

anti-rrudhë, hidratues/ushqyes

Marka

Fillerina

Formulimi

xhel

Masa

5 ml

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

buzët

Kategori:

L6,552.00

Trajtim specifik për rritjen e vëllimit dhe fryrjen e buzëve
5 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.