Dr. Brown’s Soft-Grip Spoon and Fork 12 m +

Informacion për produktin

Marka

Dr. Brown’s

Formulimi

aksesor ushqimi

Mosha

18-36 muajsh, 6-18 muajsh

I përshtatshëm për

fëmijë

L660.00

Set me lugë dhe pirun i përshtatshëm për t’u përdorur nga fëmijë mbi 12 muaj.

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.