Curasept Protective Treatment Gel Toothpaste

Informacion për produktin

Veprimi

mbrojtës

Marka

Curasept

Formulimi

pastë dentare

Masa

75 ml

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L845.00

Pastë dhëmbësh që mbron mukozën orale nga irritimet dhe infeksionet
75 ml

Produkte në ofertë

Curasept Protective Treatment Gel Toothpaste