Curasept ADS 020 0.2% Soothing Mouthwash

Informacion për produktin

Veprimi

anti-bakterial

Marka

Curasept

Formulimi

shpëlarës goje

Masa

200 ml

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,160.00

Shpëlarës për gojën me veprim qetësues dhe anti-bakterial
200 ml

Produkte në ofertë

Curasept ADS 020 0.2% Soothing Mouthwash