Chicco Sensitive Fragrance-Free Bottle and Dish Cleanser

Informacion për produktin

Marka

Chicco

Formulimi

solucion

Masa

300 ml

Mosha

0-6 muajsh, 18-36 muajsh, 6-18 muajsh, mbi 3 vjeç

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L550.00

Detergjentë për larjen e biberonëve,shisheve dhe aksesorëve të bebeve pa parfum.
300 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.