Bifervit Forte

Informacion për produktin

Veprimi

antioksidues

Marka

Pharmaguida

Formulimi

tabletë

Masa

30 tableta

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,800.00

Suplement ushqimor me hekur dhe vitamina
Kuti x 30 tableta

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.