BABÉ Pediatric Extra Mild Shampoo

Informacion për produktin

Veprimi

pastrues

Marka

BABÉ

Formulimi

xhel

Lloji flokut

çdo lloj floku

Masa

200 ml

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

Specifik për

flokët

L1,748.00

Pastron me delikatesë dhe mbron skalpin & flokët e të vegjëlve tuaj.
200 ml

Produkte në ofertë

BABÉ Pediatric Extra Mild Shampoo