BABÉ Pediatric Emollient Cream

Informacion për produktin

Veprimi

anti-bakterial, anti-inflamator, hidratues/ushqyes, mbrojtës

Marka

BABÉ

Formulimi

krem

Masa

200 ml

Tipi i lëkurës

e thatë/atopike

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

Specifik për

trupi

L3,273.00

Krem trupi që ushqen dhe hidraton lëkurën e thatë & atopike të foshnjës dhe fëmijës suaj.
200 ml

Produkte në ofertë

BABÉ Pediatric Emollient Cream