Avene Cicalfate Emulsion Reparatrice Post-Acte 40 ml

Informacion për produktin

Produkti:Emulsion korrigjues
Veprimi:anti-bakterial, mbrojtës, rigjenerues, ristrukturues
Perdorimi:Aplikohet në lëkurë dy herë në ditë
Tipi i lekures:për çdo lëkurë
Mosha:femra, të rritur
Formulimi:emulsion
Paketimi : 40 ml
Marka: Avene.

Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.

Përshkrimi:

Avene Cicalfate Emulsion Reparatrice Post-Acte është indikuar për të qetësuar, riparuar dhe për t’i dhënë rehati lëkurës së sensibilizuar nga procedurat dermoestetike si laser, peeling kimik, mikrodermabrasion dhe mikrogjilpërë. Cilësi e lëmuar, emulsioni, pa yndyrë. Nuk jep efekt maske të bardhë.

Rezultatet:
Avène testoi efektivitetin e Cicalfate Post-Procedure përmes një studimi në qendër të kryer me 51 persona. Nga të cilat 25 ishin nën trajtim me lazer, dhe 26 ishin nën peeling kimik. Cicalfate aplikohet dy herë në ditë (mëngjes dhe mbrëmje) për 7 ditë rresht. Ishte e mundur të verifikoheshin rezultatet e mëposhtme:
-ulje e ndjesisë së ngrohjes së lëkurës pas aplikimit;
-një reduktim i ndjeshëm në ndjesinë e djegies së D2, duke treguar një tolerancë të lartë të lëkurës.

Përdorimi:
Filloni duke pastruar fytyrën tuaj me qumësht pastrues të butë dhe locion tonik, të përshtatshëm për llojin e lëkurës tuaj dhe procedurën e kryer. Më pas aplikoni një shtresë të hollë Avène Cicalfate Post-Procedure. Filloni në qendër të fytyrës drejt skajeve me lëvizje zbutëse. Shmangni lëvizjet rrethore që shkaktojnë mbinxehje të lëkurës dhe trillime. Riaplikoni një shtresë të re nëse është e nevojshme. Gjatë gjithë ditës, avulloni fytyrën tuaj me ujin e burimit termal Avène për rehati dhe lehtësim të menjëhershëm. Vazhdoni aplikimin derisa lëkura të jetë rikuperuar plotësisht.

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.