Aptamil AR 1-Anti-Refluks-1

Informacion per produktin

Qumesht formule anti refluks

Marka : Milupa

Formulimi : Pluhur

Sasia :400 gr

Mosha: 0-6 muaj

L1,800.00

Pershkrimi:

APTAMIL AR 1– Për foshnja nga 0-6 muaj

Për menaxhimin e regurgitimit & refluksit nepermjet ushqyerjes

Frymëzuar nga 40 vjet kërkime pioniere mbi shëndetin gastrointestinal. Aptamil AR është ushqim për nevoja speciale mjekësore. Jepet me keshillen dhe nen vezhgimin e mjekut.  Refluksi ndodh kur përmbajtja e stomakut kthehet në ezofag pas ushqyerjes, Regurgitimi ndodh kur kjo masë arrin në gojë. Aptamil AR përmban një pastë të krijuar nga bishtajat e karobit, e cila e trash formulën, pa ndikuar në përbërjen dhe vlerat ushqimore të saj. Ajo redukton me 78%  episodet e regurgitimit. Aptamil AR 1& 2 është një formulë patentë e gjeneratës së re, e cila  tashmë përmban prebiotikë scGOS/lcFOS ,Postbiotikë & HMO 3’GL, (oligosaharide që gjenden në qumështin e gjirit) kombinim i provuar shkencërisht që përmirëson mikrobiotën dhe forcon imunitetin e bebeve. Formulat e zakonshme AR përdorin niseshten ose drithërat për të mpiksur formulën, të cilat shndërrohen në lëng sapo bien në kontakt me amilazën dhe lëngjet gastrike duke humbur kështu efektin antirefluks. •Kini kujdes! Aptamil AR është pak më i trashë se formulat standarte prandaj rekomandohet të përdoret një biberon me një vrimë, e cila të ketë një madhësi normale për të lejuar rrjedhjen e qumështit. Kur të filloni përdorimin e Aptamil AR, mund të vini re ndryshim në jashtëqitjen e bebit, ajo bëhet më e shpeshtë dhe më e butë, me një përbërje si pudingu.Kalimi në stadin tjeter: Pas 6 muajsh rekomandohet të zëvendësohet gradualisht Aptamil AR1 me Aptamil AR2 Tashmë si përbërja ashtu edhe paketimi i Aptamil AR ka ndryshuar. Përbërja është përshtatur sipas rregullave të reja të BE dhe zbulimeve të funshkencore. Paketimi ka ndryshuar, duke u bërë më i dallueshëm nga ju si ushqim për përdorim mjekësor.

-Alergjenë: qumështi, peshku, soja.

Pesha neto 400g

Përberesit në 100 ml ushqim të përgatitur AR 1 Energji 276kj /66kcal; Yndyrna 3,4g, prej te cilave: (te ngopura 1,5 g,(te monopasaturuara 1.3g, te polipasaturuara 0.60g); Acid linoleik (LA) 450mg; α-Acid linoleik(ALA) 54mg; Acid arakidonik (AA) 17mg; Acid dokosahekzanoik (DHA) 17mg; Karbohidrate 7.3g prej te cilave: (sheqer 7.2g, laktoze 7.0g, inositol 7.3mg); Fibra0.70g prej te cilave: (GOS² 0.24g, FOS³ 0.04g, 3’GL ⁴ 0.015g) Proteina 1.3g; Kazeine 0.80g; Proteina hirre 0.50g; Kripe 0.05g, Vitamina: Vitamine A 58μg; Vita­mine D 1.6μg; Vitamine E 1.1mg TE; Vitamine K 5.8μg; Vitamine C 9.2mg; Vitamine B1 0.07mg; Vitamine B2 0.14mg; Vitamine B3 0.43mg; Vitamine B6 0.05mg; Folate14 μg; Vitamine B12 0.08μg; Biotin 1.7μg; Acid Pantotenik 0.50mg; Minerale: Natrium 22mg; Kalium 75mg; Klorid 53mg; Kalcium 79mg; Fosfor 51mg; Magnez 5.1mg; Hekur 0.79mg; Zink 0.63mg; Baker 0.05mg; Mangan 0.004mg; Fluor ≤ 0.006mg; Molybdenum≤5.9μg; Selen 3,0μg; Krom≤5.9μg;Jod 13μg,L-karnitine 2.1mg; Koline 22mg; Taurine 5.3mg; Karbohidrate jokalorike 0.10g; Nukleotide 2.3mg

Udhezime perdorimi:

Hapi 1. Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet.
Hapi 2.Zieni ujin dhe lereni te ftohet deri ne 40° dhe matni sasine e ujit qe duhet
(sipas udhezimit) ne shishen e sterilizuar.
Hapi 3. Perdorni vetem lugen dozuese brenda kutise. Per te matur sakte pluhurin sheshoni sasine e tij me nje thike te paster deri tek niveluesi.
Hapi 4.Shtoni sasine e duhur te pluhurit ne shishe sipas tabeles udhezuese ne kutine e qumeshtit.
Hapi 5.Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht per 10 sekonda derisa pluhuri te jete tretur. Levizja rrotulluese nuk mjafton per trejten e qumeshtit.
Hapi 6.Ftojeni ne uje te rrjedhshem.Kontrolloni temperaturen e qumeshtit tek kyci i dores (rreth 37°). Ushqejeni femijen menjehere brenda 1 ore

Produkte në ofertë