Altaflora Electrolytes

Informacion për produktin

Marka

Laboratories Alta Care

Formulimi

pluhur

Lactose Gluten

pa laktozë

Masa

10 bustina

I përshtatshëm për

fëmijë, të rritur

L1,500.00

Suplement ushqimor me kripëra dhe probiotikë për të rritur dhe fëmijë
Paketim x 10 bustina

Produkte në ofertë

Altaflora Electrolytes