Youth Lab Blemish Dots

Informacion për produktin

Veprimi

anti-bakterial, anti-inflamator, antioksidues

Marka

Youth Lab

Formulimi

ngjitëse

Masa

32 ngjitëse

Tipi i lëkurës

e yndyrshme/akneike

Specifik për

fytyra

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L490.00

Patch (ngjitëse) formuluar specifikisht për trajtimin e akneve dhe pikave të zeza

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.