Youth Lab Beauty Tools

Informacion për produktin

Veprimi

pastrues

Marka

Youth Lab

Formulimi

furçë

Masa

1 furçë

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra, qafa

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,100.00

Furçë pastruese për fytyrën dhe qafën
1 copë

Produkte në ofertë