Xflor Sachets

Informacion për produktin

Veprimi

mbrojtës

Marka

Pharmaguida

Formulimi

pluhur

Masa

30 bustina

I përshtatshëm për

të rritur

L1,560.00

Suplement ushqimor që kujdeset njëkohësisht për florën intestinale dhe për sistemin tuaj imunitar
Kuti x 30 bustina

Produkte në ofertë

Xflor Sachets